Tramadol hcl 50 mg
amoxicillin 500 mg
prednisone 20 mg
tramadol hcl 50 mg
spid test
portuguese-passport.online
אזרחות פורטוגלית
איבי בעברית, אלי אקספקס
ktunh cthbyrby, אמריקן לייזר טלפון תל אביב, ג ון ברייס סניפים
תרים זמן השפעה
турбофорекс отзывы
турбофорекс отзывы
logo

Despre mine

About me

Photographer. Retoucher. Storyteller.

Portofoliu si descriere personala

maximarkets.org отзывы
алекс экспресс на русском
maximarkets отзывы
Totul a inceput in joaca, undeva prin 2011.Am cumparat, de la un prieten, primul meu aparat foto, un canon 450D. Era mai mult decat aveam nevoie la momentul respectiv, motiv pentru care
imi si prindeam urechile o data la 2 minute.

Timpul a trecut, curiozitatea a crescut…si usor usor am inceput sa imi dau seama cum functioneaza. Un curs de initiere in fotografie, in Brasov,
sustinut de Dan Malureanu (www.curs-foto.ro - ocazie cu care am si cunoscut acest om foarte talentat, cu care am ramas prieteni si in ziua de azi, pe care il recomand cu incredere oricui vrea sa porneasca pe acest drum), multe tutoriale pe youtube si multe, foarte multe nopti pierdute in fata calculatorului, exersand.

Au urmat mici evenimente, sedinte foto, botezuri, nunti.
Am trait mereu sub impulsul cunoasterii, preferand sa imi petrec timpul invatand tehnici noi, de compozitie, incadrare, editare, in detrimentul distractiei.
Consider ca ma distrez facand ceea ce imi place si asta e cel mai important.

Am abordat, rand pe rand, toate, sau majoritatea domeniilor de fotografie, de la portret la fashion, de la fotografia de eveniment la fotografia de produs, de la peisaje la fotografia auto, de la fotografia nud la fotografia de studio, din aceeasi sete de cunoastere si identificare, in dorinta de a gasi acel domeniu in care ma regasesc. In cele din urma, doua categorii mi au captat cu adevarat atentia: fotografia fashion - fiind impresionat de partea de editare, compozitie, lumini, domeniu in care mai am foarte multe de invatat, lucru care ma si tine in priza, si fotografia de nunta - pasionat fiind de naturaletea momentului, de obiceiuri, simplitate, fericirea pura, zambetele senine. Foarte multe emotii intr-un singur loc, intr-o singura zi. Este imposibil, dupa o nunta, sa nu te incarci cu energie pozitiva.
Tot din dorinta de cunoastere, am petrecut o perioada de timp in Spania, in Madrid, apoi in Barcelona, urmand apoi sa petrec un an in Londra, participand la diverse evenimente, expozitii. A fost o perioada frumoasa, o experienta unica. Cu siguranta ma voi reintoarce in Londra, dar asta este alta poveste. Toate la timpul lor.
In continuare te invit sa arunci un ochi peste portofoliul meu, iar in cazul in care ai intrebari, nelamuriri, curiozitati sau, pur si simplu vrei sa imi transmiti ceva, te invit sa o faci pe adresa de email: contact@daniel-ceapa.com. Voi face tot posibilul sa raspuns in cel mai scurt timp!
Multumesc pentru atentia acordata!
Ma inclin!

Mai multe despre munca mea

Fotografie de portret. Fotografie de eveniment. Fotografie de produs.

Imi face placere sa aud parerea ta!

De asemenea, pentru programari, rezervari, cereri de pret sau alte informatii, nu ezita sa ma contactezi.