logo

Despre mine

Daniel Ceapa fotograf Brasov

Despre mine

Photographer. Retoucher. Storyteller.

Dupa o perioada petrecuta in Londra, Madrid si Barcelona, m am intors in Brasov. Pasionat de fotografie, am decis sa ma axez doar pe fotografia de moda, fotografia de produs, corporate si eveniment. Fiind atras atat de partea tehnica a fotografiei, cat si de cea emotionala, nu am reusit sa aleg un sigur domeniu, prin urmare am decis sa le imbin, aducand emotiile in fotografia de corporate si tehnica in fotografia de eveniment. Desi fotografia de eveniment nu pare a avea nimic in comun cu fotografia de produs, sau de moda, in realitate ele au la baza un lucru foarte important: atentia la detalii.

Pasionat de frumos, curios de tot ce e nou, ambitios si mereu atent la nevoile clientilor, am reusit mereu sa ma ridic la nivelul asteptarilor si sa duc la capat, cu succes, fiecare contract in parte. Nu exista “nu se poate” exista doar “gasim cea mai buna solutie!”

Desi mica si inca la inceput, piata din Brasov este in continua crestere. Apar tot mai multe branduri locale, idei de afaceri si evenimente. Si, pentru ca toate aceastea sa se dezvolte, au nevoie de o imagine pe masura. Pentru ca, nu i asa, imaginea vinde! Mereu deschis la noi provocari, am cautat de fiecare data cea mai buna solutie pentru a pune nevoile clientului pe primul plan si de a construi, alaturi de client, o imagine care sa faca cinste brandului.

Servicii profesionale de fotografie

Fotografie de eveniment. Sedinte foto. Corporate. Fotografie de produs.